Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer *

Lief en Klein wordt gerund door Lisette en Johan Mulder. Lief en Klein is opgericht in 2010 als een leuke en hippe webshop voor kinderkamers, maar wij hebben het vrij snel na de oprichting overgenomen. Na jaren bij een grote bank te hebben gewerkt, wilde Lisette meer vrijheid in haar werk en zelf de beslissingen nemen. Een ‘eigen winkeltje’ was altijd al een droom en toen de mogelijkheid er was, is deze met beide handen aangegrepen. Met een tweede kindje op komst, gaf Lief en Klein deze vrijheid en kon Lisette meer haar eigen tijd indelen.

Het ‘eigen winkeltje’ is inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijk bedrijf met 8 medewerkers! De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid. In onze shop vind je nu alles voor de hippe kinderkamer. En natuurlijk alles voor jouw babyuitzet en de mooiste kadootjes!

Absoluut dieptepunt was het volledig afbranden van ons bedrijf in februari 2016, maar gelukkig hebben wij dat om weten te buigen naar iets positiefs. Na de brand konden we namelijk snel een nieuw pand betrekken met voldoende ruimte om door te groeien. Daarnaast hebben we een grote film- en fotostudio kunnen bouwen om meer van Lief en Klein en van onze producten te laten zien.

Wij vinden een goede klantenservice enorm belangrijk en we staan daarom altijd voor je klaar! Heb je hulp of advies nodig? Neem even contact met ons op! Door onze ervaring adviseren we je graag!

Liefs,
Lisette en Johan Mulder