Lief en Klein wordt gerund door Lisette en Johan Mulder. Lief en Klein is opgericht in 2010 als een leuke en hippe webshop voor kinderkamers, maar wij hebben het vrij snel na de oprichting overgenomen. Na jaren bij een grote bank te hebben gewerkt, wilde Lisette meer vrijheid in haar werk en zelf de beslissingen nemen. Een ‘eigen winkeltje’ was altijd al een droom en toen de mogelijkheid er was, is deze met beide handen aangegrepen. Met een tweede kindje op komst, gaf Lief en Klein deze vrijheid en kon Lisette meer haar eigen tijd indelen.

Het ‘eigen winkeltje’ is inmiddels uitgegroeid tot een behoorlijk bedrijf met 8 medewerkers; die vrijheid is dus inmiddels wel iets minder geworden. Maar gelukkig valt het werk nog steeds goed te combineren met het wel en wee van ons jonge gezin.

Absoluut dieptepunt was het volledig afbranden van ons bedrijf in februari 2016, maar gelukkig hebben wij dat om weten te buigen naar iets positiefs. Na de brand konden we namelijk snel een nieuw pand betrekken met voldoende ruimte om door te groeien. Daarnaast hebben we een grote film- en fotostudio kunnen bouwen om meer van Lief en Klein en van onze producten te laten zien.

Wij hopen de groei van de afgelopen jaren door te zetten en jullie te inspireren met onze website en collectie!

Liefs,
Lisette en Johan Mulder