Kom je ook langs in onze nieuwe FLEXA-Store? Hoofdstraat 205 2171BC Sassenheim ZH.
Bekijk hier alles van FLEXA!

Verzending tot 15:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 50,- Gratis verzending boven €50 *
Pakketpost €5.95 Pakketpost €5.95 *
Gratis inpakservice * Gratis inpakservice *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Lief en Klein is opgericht in 2010 als een leuke en hippe webshop met interieur inrichting en accessoires voor kinderkamers. Dit liep zo goed dat er in 2016 een kader speelgoed bij kwam. In juli 2018 werd de collectie speelgoed verder uitgebreid en is er een tweede webshop onder de naam Lief en Klein Speelgoed geopend. De afgelopen jaren hebben wij ons assortiment steeds verder uitgebreid en zijn we nog steeds groeiende.

Doordat beide webshops gekoppeld zijn aan elkaar heb je maar 1 winkelmand waardoor je zowel speelgoed als accessoires, meubels en nog veel meer spullen kan toevoegen zodat je nog sneller kan profiteren van gratis verzending!

Heb je meerdere producten gezien op onze website? Als je contact met ons opneemt en doorgeeft welke producten je graag zou willen bestellen, kunnen wij een mooie persoonlijke pakketprijs met korting voor je maken! (vrijblijvend)

Ook maken wij inspirerende Moodboards die wij op aanvraag voor je kunnen maken! Bekijk onze inspiratie pagina hier.

Meubels worden door heel Nederland en (delen van) België gratis bezorgd met onze eigen meubel bezorgservice! De bezorgmomenten worden op afspraak ingepland.

Op onze Lief Klein tv pagina vindt je al onze YouTube video’s over producten, kamertjes en nog veel meer! binnenkort komen er nog meer video’s bij!

Onze visie voor Lief en Klein is om mee te gaan in duurzaamheid en alleen het beste voor jouw kindje te bieden. Wij volgen alle ontwikkelingen hierin op de voet, en waar nodig verbeteren wij deze visie. Alle merken die wij vertegenwoordigen dragen het keurmerk van duurzaamheid. Service vinden wij belangrijk, wij denken mee en geven inspiratie om jou de juiste keuze te laten maken bij het inrichten van je ideale kamer. Van babykamer tot tienerkamer!

Als je hulp of advies nodig hebt staan kun je altijd bij ons terecht. Neem hiervoor contact met ons op!

Team Lief en KleinMoodboard Nude/Neutral