Verzending tot 15:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 50,- Gratis verzending boven €50 *
Pakketpost €5.95 Pakketpost €5.95 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Niets is leuker dan het inrichten van de kamer van jouw kindje. Een beetje inspiratie opdoen kan daarbij helpen om tot een nog leuker resultaat te komen. Lief en Klein inspireert je graag door het delen van onze ervaring met hippe kinderkamer spulletjes. Inrichten, mix-and-match, praktische zaken en montage van meubeltjes komen allemaal voorbij op Lief en Klein tv. Heb je suggesties? Laat het ons dan even weten via de mail of Facebook.

 


De mooie meubels van het Deense merk Leander! Lief en Klein inspireert!
Weer een leuke aflevering van Lief en Klein tv waarin Lisette de schitterende meubels van Leander laat zien. Wil je meer inspiratie, ga dan naar www.liefenklein.nl !! 


Super trendy Cotton Ball Lights in jouw kinderkamer? Lief en Klein inspireert!
Weer een leuke aflevering van Lief en Klein tv waarin Lisette de super trendy Cotton Ball Lights laat zien. Wil je meer inspiratie, ga dan naar www.liefenklein.nl !! 


Ook een stylish babykamer met de nieuwste kleuren van 2017? Lief en Klein inspireert!
Weer een leuke aflevering van Lief en Klein tv waarin Lisette de nieuwste kleuren van 2017 in een hippe babykamer laat zien. Wil je meer inspiratie, ga dan naar www.liefenklein.nl !

Op zoek naar een luiertas? Liefenklein inspireert
Weer een leuke aflevering van Lief en Klein tv waarin Lisette de nieuwste luiertassen in de collectie van Lief en Klein laat zien. Wil je meer weten over luiertassen? 


Leuk, comfortabel en veilig jouw kindje wassen? Moby badje van Skip Hop bij Lief en Klein
Weer een leuke aflevering van Lief en Klein tv waarin Lisette het Moby badje van het merk Skip Hop laat zien. In dit badje kan je jouw kindje wassen terwijl jouw kindje heerlijk zacht en veilig ligt.

Warme en hippe slofjes voor jouw kindje? Lodger slofjes bij Lief en Klein
Lief en Klein zorgt voor warme voetjes voor jouw kindje. Een nieuwe video over de nieuwe slofjes van Lodger. Superleuk en lekker warm, nu in de shop van Lief en Klein! 


Wat zijn de nieuwe aanwinsten in de Lief en Klein shop? Lief en Klein inspireert.
Lief en Klein tv inspireert jou met leuke reportages over het inrichten van jouw kinderkamer. In deze aflevering laten we de nieuwste aanwinsten in onze Lief en Klein shop zien! 


Wat worden de nieuwe trends in 2017 voor de kinderkamer? Lief en Klein inspireert.
Lief en Klein tv inspireert jou met leuke reportages over het inrichten van jouw kinderkamer. In deze aflevering alles over de trends voor 2017 voor de kinderkamer! 


Op safari in de kinderkamer? Lief en Klein inspireert.
Lief en Klein tv inspireert jou met leuke reportages over het inrichten van jouw kinderkamer. In deze aflevering op safari in de kinderkamer met de producten van Kidsdepot! 


Op zoek naar leuke nachtlampjes? Inspiratie met Lief en Klein
Lief en Klein tv inspireert jou met leuke reportages over het inrichten van jouw kinderkamer. In deze aflevering de superleuke lampjes van A Little Lovely Company! 


Happy Dots eetcollectie van Done by Deer; Inspiratie met Lief en Klein
Lief en Klein tv inspireert jou met leuke reportages over het inrichten van jouw kinderkamer. In deze aflevering de leuke eetcollectie Happy Dots by Done by Deer. Heerlijk en leuk eten met jouw kindje! 


Lief en Klein inspiratie: Play & Go
Lief en Klein tv inspireert jou met leuke reportages over het inrichten van jouw kinderkamer. In deze aflevering de superhandige en hippe opbergzak en speelkleed in één, van Play & Go! Spelen en opbergen maar!


 


Meidenkamer met Flexa Play bed
Lief en Klein tv inspireert jou met leuke reportages over het inrichten van jouw kinderkamer. In deze eerste aflevering een leuke hippe meidenkamer met een Flexa Play bed en Flexa Play nachtkastje.


 


Klussen met Lief en Klein; Done by Deer Hanglamp
Klussen met Lief en Klein aflevering: op maat maken van een Done by Deer hanglamp. Handige tips voor het inkorten van de hanglamp.


 


Klussen met Lief en Klein: Flexa Play bed
Klussen met Lief en Klein aflevering: montage Flexa Play bed. Handige tips voor het monteren van een Flexa Play bed. Zowel het bed als de bedbodem komen aan bod.