Verzending tot 15:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 50,- Gratis verzending boven €50 *
Pakketpost €5.25 Pakketpost €5.25 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Verzendkosten Nederland
Voor bestellingen onder €50 rekenen wij €5,25 aan verzendkosten. Bestellingen vanaf €50 worden gratis geleverd!
Meubels worden in Nederland gratis bezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wil je iets laten bezorgen op de Waddeneilanden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de bezorgkosten.


Verzendkosten België en Duitsland
De verzendkosten voor België zijn slechts €7,25! De verzendkosten voor Duitsland zijn €9,95!
Dit geldt voor de producten die per pakketpost verzonden kunnen worden. Voor grotere items en meubels brengen wij een kleine bijdrage in de kosten in rekening. Neem contact met ons op als je geheel vrijblijvend een indicatie van de bezorgkosten wilt hebben.


Levering pakketpost
Pakketpost wordt verzonden op alle dagen van maandag tot en met vrijdag.
Bestellingen die op deze dagen voor 16.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden nog dezelfde dag verzonden met DHL.

Voor grotere producten en pakketten kan gelden dat de verzending iets langer duurt, de verzending van deze producten duurt ongeveer 1-3 werkdagen.

Onze ervaring is dat pakketten in de meeste gevallen binnen één dag na verzending worden aangeboden door DHL.
Je ontvangt een verzendbevestiging zodra je bestelling verzonden is. In deze e-mail is ook de track&trace-code opgenomen waarmee je zelf eenvoudig je pakket kan volgen. Het kan zijn de deze verzendbevestiging bij je ongewenste mail terecht is gekomen!

Bezorging van meubels Nederland
Lief en Klein bezorgt de kindermeubels in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) altijd gratis bij je thuis. Wij bezorgen de meubels met onze eigen bezorgservice. De meubels worden dus door een medewerker van Lief en Klein bij je bezorgd. Na ontvangst van de jouw bestelling nemen we contact met je op om een bezorgdatum in te plannen. Indien je dit voor het plaatsen van de bestelling wilt afstemmen, dan is dat uiteraard ook mogelijk!
De meubels worden in principe achter de voordeur op de begane grond geleverd. Maar als jij dat fijn vindt, kunnen de pakketten ook elders in huis geplaatst worden. Het is wel fijn om dit voor de levering even met ons te bespreken.
Op de dag van levering bellen we nog even zodra de chauffeur naar je onderweg is.

Bezorging van meubels België en Duitsland
Voor grotere items en meubels brengen wij een bijdrage in de bezorgkosten in rekening. Neem contact met ons op als je geheel vrijblijvend een indicatie van de bezorgkosten wilt hebben.
Wij bezorgen meubels en grotere items niet in geheel Duitsland en België. Informeer vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden.

Wat betekent het als een product ‘op nabestelling’ is?
Wij doen ons uiterste best om alle producten op voorraad te hebben, maar dat is helaas niet altijd haalbaar. Indien een product op nabestelling beschikbaar is, dan betekent dat dat wij verwachten dat het product snel weer leverbaar is. Wil je meer informatie over de levertijd, neem dan even contact met ons op! Wil je ook andere producten bestellen en die direct geleverd krijgen? Plaats dan twee aparte bestellingen.

Bezorgen jullie ook buiten Nederland, België en Duitsland?
De meeste producten kunnen ook naar andere landen verzonden worden! Informeer bij ons naar de mogelijkheden en verzendkosten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!