Wat zijn de verzendkosten in Nederland?
Voor bestellingen onder €50 rekenen wij €3,99 aan verzendkosten. Bestellingen vanaf €50 worden gratis geleverd!
Meubels worden in Nederland gratis bezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden. Wilt u iets laten bezorgen op de Waddeneilanden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor de bezorgkosten.


Wat zijn de verzendkosten in België en Duitsland?
De verzendkosten zijn slechts €4,95!
Dit geldt voor de producten die per pakketpost verzonden kunnen worden. Voor grotere items en meubels brengen wij een kleine bijdrage in de kosten in rekening. Neem contact met ons op als je geheel vrijblijvend een indicatie van de bezorgkosten wilt hebben.


Hoe snel wordt mijn bestelling verzonden?
Pakketpost wordt verzonden op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Bestellingen die op deze dagen voor 14.00 uur geplaatst en betaald zijn worden nog dezelfde dag verzonden met PostNL.

Voor grotere producten kan gelden dat de verzending iets langer duurt, de verzending van deze producten duurt ongeveer 1-3 werkdagen.

Onze ervaring is dat pakketten in de meeste gevallen binnen één dag na verzending worden aangeboden door PostNL. Op zondag worden geen pakketten aangeboden door PostNL.

Je ontvangt een verzendbevestiging zodra je bestelling verzonden is. In deze e-mail is ook de track&trace-code opgenomen waarmee je zelf eenvoudig je pakket kan volgen. Het kan zijn de deze verzendbevestiging bij je ongewenste mail terecht is gekomen!


Bezorgen jullie ook buiten Nederland, België en Duitsland?
Uiteraard is dit mogelijk! Informeer bij ons naar de verzendkosten. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend!

Hoe werkt het bezorgen van meubels in Nederland?
Lief en Klein bezorgt de kindermeubels in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) altijd gratis bij je thuis. Wij bezorgen de meubels via een transporteur die gespecialiseerd is in meubeltransporten. Wij hebben erg goede ervaringen met dit transportbedrijf. De meubels worden achter de voordeur op de begane grond geleverd. Indien je niet op de begane grond woont, dan kan de chauffeur alleen boven (1e etage, 2e etage etc.) bezorgen als er een ruime lift aanwezig is waar de meubels in geplaatst kunnen worden. Neem hiervoor altijd even contact met ons op zodat wij kunnen inschatten of de lift ruim genoeg is!
Na je bestelling nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging. Bezorging is mogelijk op alle werkdagen.
Wil je voor het plaatsen van een bestelling van meubels meer duidelijkheid over de levertijd? Neem dan even contact met ons op en wij zullen je geheel vrijblijvend informeren over de levertijd.


Hoe werkt het bezorgen van meubels in België en Duitsland?
Voor grotere items en meubels brengen wij een kleine bijdrage in de kosten in rekening. Neem contact met ons op als je geheel vrijblijvend een indicatie van de bezorgkosten wilt hebben.
Wij bezorgen de meubels via een transporteur die gespecialiseerd is in meubeltransporten. Wij hebben erg goede ervaringen met dit transportbedrijf. De meubels worden achter de voordeur op de begane grond geleverd. Indien je niet op de begane grond woont, dan kan de chauffeur alleen boven (1e etage, 2e etage etc.) bezorgen als er een ruime lift aanwezig is waar de meubels in geplaatst kunnen worden. Neem hiervoor altijd even contact met ons op zodat wij kunnen inschatten of de lift ruim genoeg is!
Na je bestelling nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor de bezorging. Bezorging is mogelijk op alle werkdagen.
Wil je voor het plaatsen van een bestelling van meubels meer duidelijkheid over de levertijd? Neem dan even contact met ons op en wij zullen je geheel vrijblijvend informeren over de levertijd.