Fijne Moederdag! Happy Mothersday! Schönen Mutterdag! Bonne Fête Des Mères! Feliz Día De La Madre! Alles Guddes Fir Mammendag! Buona Festa Della Mamma! https://www.liefenklein.nl/2021/05/03/moederdagsactie/

Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Op deze pagina lees je de acties en kortingen die we op dit moment hebben.
Heb jij interesse in meerdere producten uit onze shop maar kan je hieronder geen geldende actie vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke pakketprijs met korting.

Mei 2021: bijna alle kledingkasten met korting!
In de maand mei shop je bijna alle kledingkasten met een fijne korting! En uiteraard is de bezorging in Nederland gratis!
Bekijk hier onze collectie van de mooiste kasten!
Heb jij interesse in een kast (of andere meubels) waar nog geen korting op wordt getoond? Neem even contact met ons op zodat wij kunnen kijken of we wellicht toch een korting kunnen aanbieden.

Bij aankoop van een kast ontvang je bovendien ook 15% korting op een groot deel van onze collectie. Wil je gebruik maken van deze actie? Neem hiervoor contact met ons op na het plaatsen van de bestelling van de kast. Uitgezonderd zijn meubels, Leander Matty aankleedkussens, kadobonnen, boeken, behang, groot buitenspeelgoed, speelhuisjes, reeds afgeprijsde artikelen en niet in combinatie met andere acties en kortingscodes.
Heb je ook interesse in andere meubels? Neem dan contact met ons op voor een combinatiekorting.
Wil jij de bezorging nog even uitstellen (bijvoorbeeld in geval van verhuizing of verbouwing)? Geef dit dan door bij het plaatsen van jouw bestelling.

Tweelingkorting
Ben jij in verwachting van een tweeling? Dan krijg je 20% korting op ieder tweede identieke product. Deze korting is niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen en niet op meubels. Het minimale orderbedrag is EUR75. Neem vrijblijvend contact op voor een pakketprijs voor meubels.

Wil je gebruik maken van onze tweelingkorting? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op!

Sebra Kili ledikant en juniorbed Mist Green incl. matrasSebra meegroeibed ledikant juniorbed inclusief matras
Ontvang nu eenmalig 15% korting op bijna ons gehele overige assortiment, uitgezonderd zijn meubels, Leander Matty aankleedkussens, kadobonnen, boeken, groot buitenspeelgoed, speelhuisjes, reeds afgeprijsde artikelen en niet in combinatie met andere acties en kortingscodes. Wil je gebruik maken van deze actie? Neem hiervoor contact met ons op na het plaatsen van de bestelling van het bedje.
Deze aanbieding geldt als alles tegelijk bezorgd kan worden.
Heb je ook interesse in andere meubels? Vraag vrijblijvend een combinatiekorting aan!
Het Sebra meegroeibed is verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, beech wood, lake blue, mist green en birchbark beige.
Klik hier voor alle Sebra meegroeibedjes in onze shop.

Coming Kids kinderkamer
Coming Kids heeft prachtige meubels die perfect aansluiten bij de woontrends van nu. Wij verkopen diverse voordelige combinatiesets van deze Coming Kids meubels met korting. Wil jij liever een pakketprijs voor een andere combinatie van Coming Kids meubels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Bij aankoop van minimaal EUR250 aan Coming Kids meubels ontvang je daarnaast eenmalig 15% korting op bijna ons gehele overige assortiment. Deze kortingscode ontvang je na ontvangst van je bestelling. Uitgezonderd zijn meubels, kadobonnen, boeken, groot buitenspeelgoed, speelhuisjes, reeds afgeprijsde artikelen en niet in combinatie met andere acties en kortingscodes.
Bekijk hier al onze meubels en voordeelpakketten van Coming Kids. 

Done by Deer babykamer
Bij aankoop van een Done by Deer ledikant krijg je nu een kadobon van €100.
Koop je een Done by Deer ledikant plus een Done by Deer commode in één bestelling? Dan ontvang je zelfs een kadobon van €175.
Deze betreffende kortingscode ontvang je na het bestellen van het Done by Deer ledikant met eventueel de commode.
Let op! Je kan éénmalig een kortingscode uit deze actie toegestuurd krijgen. Dus of 1x de kortingscode van €100 of 1x de kortingscode van €175. Je kan dus geen twee aparte bestellingen plaatsen zodat je twee keer een kortingscode ontvangt.
Bekijk hier alle meubels van Done by Deer Little Interiors.

Bekijk al onze kortingsacties voor o.a. Done by Deer, Sebra, Woood, VT wonen, Coming Kids!
Shop alles voor de hippe kinderkamer bij Lief en Klein!
Op deze pagina lees je de kortingsacties die we op dit moment hebben.
Heb jij interesse in meerdere producten uit onze shop maar kan je hieronder geen geldende actie vinden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke pakketprijs met korting