Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Inspiratie voor een dierenkamer met blauw en roze!

Inspiratie voor een dierenkamer met blauw en roze! Een bedbank is een heerlijke slaapplek voor zowel jongens als meiden. Overdag lekker chillen op het bed en ’s nachts heerlijk in het hoekje van de bedbank kruipen. En ook fijn voor de papa’s en mama’s: bij de meeste bedbanken kan je een bedlade aanschaffen die je kan gebruiken voor extra opbergruimte of als slaapplek voor logees. Wij verkopen in onze shop ook diverse pakketten compleet met bedlade en matras. Hierdoor koop je dus voordelig een compleet bed voor jouw kindje!

We maakten een moodboard met een Dennis bedbank van Woood en een lockerkast van VT wonen. Deze zijn gecombineerd met producten in mooie warme kleuren. Onder het moodboard staan de links naar de diverse producten in onze shop genoemd.
De kast is eventueel ook in granietgrijs verkrijgbaar en het bed in donkergrijs en wit.

Inspiratie voor een dierenkamer met blauw en roze!
Inspiratie voor een dierenkamer met blauw en roze!


Op het moodboard hebben we de volgende producten gebruikt:
VT wonen locker kast hout 3-deurs wit
Done by Deer vloerkleed grijs
Done by Deer hanglamp
Studio Ditte dekbedovertrek bosdieren
Woood bedbank Dennis
Bloomingville opbergmand
Kidsdepot opbergmandjes set Billie

Uiteraard hebben wij meerdere moodboards gemaakt in verschillende stylen zodat je meer inspiratie krijgt voor de kinderkamer en babykamer. Bekijk hier meer inspiratie!
Indien gewenst kunnen wij ook vrijblijvend een moodboard voor je maken waarbij we rekening kunnen houden met jouw wensen.

Bij afname van meerdere producten uit onze shop bieden wij graag geheel vrijblijvend een pakketprijs aan. Wil je een pakketprijs met een korting aanvragen? Zo kan je de inrichting van jouw kinderkamer met korting shoppen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en noem daarbij graag om welke producten het gaat. Je ontvangt dan een persoonlijke pakketprijs in de mail. Let op dat onze mails mogelijk bij je ongewenste mail terecht komen!

Inspiratie voor een dierenkamer met blauw en roze!