Verzending tot 15:00 Op woensdag of vrijdag verzonden *
Gratis verzending boven 60,- Gratis verzending boven €60 *
Pakketpost €6.95 Pakketpost €6.95 *
Gratis inpakservice * Gratis inpakservice *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Het Deense Flexa heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kleurrijke meubels voor de kinderkamer.

FLEXA-Baby is een volledige collectie kindermeubilair voor baby's en peuters.

De FLEXA Classic-collectie is een volledige collectie met bedden en meubilair voor de kinderkamer. De Classic-collectie groeit mee met kinderen en voldoet aan hun veranderende behoeften.

Het design van de FLEXA-Dots collectie wordt gekenmerkt door de ronde, natuurlijke vormen en zachte, Scandinavische kleuren.

De collectie FLEXA-Nor is gemaakt van het mooiste massieve eikenhout en wit MDF, waarmee het Scandinavische design echt tot leven komt.

FLEXA-Play moedigt je kindje aan tot MOVE, CREATE, IMAGINE en EXPLORE - met als doel een gezonde en natuurlijke ontwikkeling.

FLEXA-Popsicle is een totaalconcept voor de kinderkamer dat bestaat uit een collectie bedden, opbergoplossingen, bureaus en textiel.

Wie zegt dat opbergruimte saai moet zijn? Met Flexa-Roomie kun je je eigen unieke opbergsysteem samenstellen. Met Roomie heb je eindeloze mogelijkheden om dingen te organiseren en in de kijker te zetten.

Goed uitgeruste kinderen zijn gezonder en gelukkiger. Daarom streeft FLEXA ernaar de beste matrassen, dekbedden en kussens voor kinderen te ontwikkelen.

Kinderen kunnen zich het best concentreren als ze aan een ergonomisch bureau zitten, en op een bureaustoel die hun natuurlijke houding ondersteunt.

FLEXA-White is een volledige collectie bedden en meubilair voor in de kinderkamer.