Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Hoe kan ik betalen?
Bij Lief en Klein kun je betalen via iDEAL, PayPal, SofortBanking, MisterCash of een bankoverschrijving. Als je er voor kiest om te betalen d.m.v. een bankoverschrijving, dan wordt jouw bestelling pas verstuurd als wij de betaling ontvangen hebben.
Alle prijzen op onze website zijn inclusief 21% BTW.

Is het mogelijk om pakketpost onder rembours (betaling bij aflevering) te laten bezorgen?
In Nederland is het mogelijk om bestelde producten (pakketpost) onder rembours te laten bezorgen. Je betaalt het volledige bedrag van je bestelling dan contant aan de postbezorger van PostNL. De kosten van deze service bedragen €18,35. Wil je gebruik maken van deze service, of wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op!

Is het mogelijk om meubels onder rembours (betaling bij aflevering) te laten bezorgen?
In Nederland is het mogelijk om bestelde meubelen onder rembours te laten bezorgen. Je betaalt het volledige bedrag van je bestelling dan contant aan de chauffeur die je bestelling komt bezorgen. Wil je gebruik maken van deze service, of wil je meer informatie? Neem dan even contact met ons op!

Is het mogelijk om mijn bestelling bij jullie af te halen?
Ja dit is uiteraard mogelijk! Afhalen is mogelijk in Lisse. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak. Eventueel is het mogelijk om de bestelling bij afhalen contant te voldoen. Uiteraard is het ook mogelijk om te betalen via bovenstaande betaalmogelijkheden. Bij afhalen worden er uiteraard geen verzendkosten/bezorgkosten in rekening gebracht.


Wat zijn jullie bankgegevens voor betaling via overschrijving?

T.n.v.: Lief en Klein BV
Naam bank: ING
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL22INGB0651556481
Graag het ordernummer en je naam vermelden bij betaling via overschrijving.