Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Wij zijn open en verzenden dagelijks bestellingen!

Hierbij willen we jullie informeren in verband met de nationale Corona maatregelen in Nederland.
Ons magazijn en kantoor is ‘normaal’ geopend en wij verzenden dus dagelijks pakketten via DHL en PostNL. Hierbij is er dus geen enkele vertraging! Bestellingen die voor 16.00u besteld en betaald zijn (en die op voorraad zijn) worden dezelfde dag nog verzonden via pakketpost. Je ontvangt dan ook een track&trace via mail zodat je het pakket zelf kan volgen.

Meubels bezorgen wij met onze eigen bezorgservice. Een medewerker van Lief en Klein komt de meubels dus persoonlijk en op afspraak bezorgen. Hierbij zijn wij wel genoodzaakt om maatregelen te nemen voor de bezorging in verband met de nationale voorschriften. Wij zullen bij aankomst geen hand geven om onszelf voor te stellen. Daarnaast zal onze bezorger de meubels buiten bij de voordeur plaatsen. Wij vragen om jouw begrip voor deze tijdelijke situatie.

Heb je vragen of wil je iets overleggen? Neem even telefonisch contact met ons op, wij helpen je graag! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0387504950 (of vanuit het buitenland via 0031387504950).


Nobodinoz Kiowa speelmat bloom pink