Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Nieuwe kleuren van het Sebra bedje

Er zijn nieuwe kleuren van het Sebra bedje voor het voorjaar van 2019! Het prachtige meegroeibed van Sebra is al jaren enorm populair in onze shop. En de nieuwste kleuren van het Sebra meegroeibed zijn nu leverbaar!

Het Sebra meegroeibed kan je gebruiken als ledikant en juniorbed (door het uitschuiven van het bedje) en hierdoor kan je het bedje gebruiken vanaf de geboorte tot ongeveer 6 of 7 jaar oud. Het meegeleverde matras bestaat uit twee delen waardoor je deze in beide maten van het bedje kan gebruiken.

Bij aankoop van het Sebra bedje ontvang je nu bij ons 3 gratis Sebra hoeslakens (organisch katoen) cadeau plus 15% korting op het overige assortiment!

sebra bedje

De bezorging in Nederland is uiteraard gratis! Wij bezorgen met onze eigen bezorgservice op afspraak. Een medewerker van Lief en Klein komt de meubels dus persoonlijk bij je bezorgen.
Wil jij meubels of grote pakketten laten bezorgen in België? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een indicatie van de bezorgkosten.

Wij hebben een speciale pagina met al onze kortingsacties. Bij afname van meerdere producten uit onze shop bieden wij graag geheel vrijblijvend een pakketprijs aan. Wil je een pakketprijs met een korting aanvragen? Zo kan je de inrichting van jouw kinderkamer met korting shoppen. Neem dan vrijblijvend contact met ons op en noem daarbij graag om welke producten het gaat. Je ontvangt dan een persoonlijke pakketprijs in de mail. Let op dat onze mails mogelijk bij je ongewenste mail terecht komen!

Wij vinden een goede klantenservice enorm belangrijk. Ben je benieuwd wat klanten van onze service vinden? Bekijk onze reviews of laat zelf een review achter!

Uiteraard staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Wil je contact met ons opnemen? Bekijk hier onze contactpagina.