Bekijk hier onze kortingscodes van dit moment

Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Holztiger houten dieren

De Holztiger houten dieren zijn nieuw in onze collectie!

De leuke Holztiger houten dieren staan al jaren garant voor heel veel speelplezier. Ze zijn van erg goede kwaliteit, mooi afgewerkt, noestvrij, glad en mooi afgerond. De diertjes zijn handgeschilderd met verf op waterbasis. De figuurtjes zijn niet alleen leuk om mee te spelen maar ze zijn ook ontzettend leuk om als decoratie neer te zetten op de babykamer of kinderkamer. De diertjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, zo is er voor iedere kamer een passend diertje. Combineer de verschillende diertjes om een leuk effect te krijgen.

Ben je op zoek naar inspiratie voor de kinderkamer of babykamer? Bekijk hier meer inspiratie!
Indien gewenst kunnen wij ook vrijblijvend een moodboard voor je maken waarbij we rekening kunnen houden met jouw wensen.

Bij afname van meerdere producten uit onze shop bieden wij graag geheel vrijblijvend een pakketprijs aan. Wil je een pakketprijs met een korting aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en noem daarbij graag om welke producten het gaat. Je ontvangt dan een persoonlijke pakketprijs in de mail. Let op dat onze mails mogelijk bij je ongewenste mail terecht komen!