Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

NIEUW Brikkon speelgoed

Heeft jouw kindje veel bouwstenen zoals Lego, Sluban, Mega Blocks en MultiBricks? Met de Brikkon houten sets kan je nieuwe variaties maken met deze bouwsteentjes!

Brikkon daagt kinderen uit om zelf iets te bedenken en echt te maken. Even geen beeldscherm, maar gewoon lekker bouwen en bedenken wat je zelf wilt. Laat kinderen in hun verbeelding duiken en spelenderwijs hun creativiteit ontdekken. Dat is niet alleen heel leuk, maar ook leerzaam! Alle Brikkon World producten zijn 100% compatibel met Lego, Sluban, Mega Blocks, MultiBricks en andere stenen. Combineer Brikkon met bouwsteentjes en maak de leukste bouwwerken. De Brikkon producten zijn gemaakt van hout en combineren leuk met gekleurde bouwsteentjes.

Bekijk hier onze gehele collectie van Brikkon.

De Brikkon collectie bestaat uit diverse sets, zoals een boomhut, kasteel, huis, brug en een ruimteschip. Uiteraard zijn alle sets mooi verpakt in een kartonnen verpakking waardoor ze ook erg leuk zijn om cadeau te geven. Wij pakken cadeautjes graag feestelijk voor je in. Dit kan je noteren in het opmerkingenveld in de winkelwagen.

Ben je op zoek naar leuk, mooi en bijzonder speelgoed? Bekijk ons uitgebreide assortiment met het leukste speelgoed. Ook veel houten speelgoed van de mooiste merken!
Bekijk hier onze collectie speelgoed.