Verzending tot 16:00 Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven 40,- Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer * Meubelbezorging tot in de kamer *

Bekijk ons uitgebreide assortiment van KAPLA

kaplaBekijk ons uitgebreide assortiment van KAPLA! Kapla is al jarenlang wereldwijd bekend en we zijn dan ook zeer blij dat we dit merk hebben kunnen toevoegen aan ons assortiment! De collectie bestaat uit diverse sets van het met bekende Kapla plankje. Inmiddels zijn de plankjes verkrijgbaar in diverse hippe kleuren zodat je de mooiste bouwwerken kan maken.

Kapla is een constructiespeelgoed welke bestaat uit identieke grenenhouten elementen. De afmetingen van de elementen maakt ze zeer geschikt om grenzeloos mee te bouwen. Ieder element is 8x24x120mm. Stapel de elementen simpelweg op elkaar, zonder enige vorm van bevestiging en laat je fantasie op de vrije loop. Het idee voor Kapla is ontstaan in Frankrijk bij het bouwen van een kasteel. Dit merk leidt kinderen de artistieke wereld binnen, bevordert creativiteit, concentratievermogen en de capaciteit om zich aan te passen aan verschillende situaties. De Kapla elementen zijn vervaardigd met extreme precisie en ecologisch verantwoord. Het hout is afkomstig van 100% eeuwig hernieuwbare bossen in het zuidwesten van Frankrijk.

De Kapla elementen zijn vervaardigd met extreme precisie en ecologisch verantwoord. het hout is afkomstig van 100% eeuwig hernieuwbare bossen in het zuidwesten van Frankrijk.
Ze zijn geheel natuurlijk en onbehandeld en in overeenstemming met de Europese veiligheidsnormen CE en EN 71.

Bekijk ons uitgebreide assortiment van KAPLA 

Heb je interesse in een product van dit merk maar kun je deze niet vinden op onze website? Neem dan even contact met ons op.

Bij interesse in meerdere producten uit onze shop kunnen we vaak een korting aanbieden. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke pakketprijs.

Uiteraard pakken wij cadeautjes graag voor je in. Je kan dit noteren in het opmerkingenveld in de winkelwagen.