Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer *

Kinderkamerinspiratie vloerkleden door Kinderkamervintage

Kinderkamerinspiratie vloerkleden door Kinderkamervintage

Dit blog is geschreven door Haske van Kinderkamervintage. Haske is afgestudeerd aan de Styling Academy Artemis en ze is in het bijzonder dol op styling van kinderkamers. Ook maakt zij met veel liefde kinderkamer illustraties die jullie kunnen vinden in haar shop.

 

Vloerkleden voor de kinderkamer

Het is weer winter en dat betekent, kaarsjes aan, sloffen aan en lekker onder een plaid! En die knusheid willen we natuurlijk ook voelen in de kinderkamers. Deze blog gaat daarom ook over super toffe vloerkleden voor de kinderkamer; laat die kou maar komen, ons krijg je het huis niet uit!

Een kinderkamer warmer en gezelliger maken kan onder andere met een mooi vloerkleed. Het speelt trouwens ook wel wat lekkerder dan op die harde vloer. En je hebt tegenwoordig kleden in zoveel leuke dessins.

Toelichting foto’s: Haske heeft een paar van haar favoriete kleden gefotografeerd in de kamers van haar zonen. Al de vloerkleden die je op de foto’s ziet vind je bij Lief en Klein. Benieuwd naar wat voor vloerkleden er nog meer zijn? Snuffel eens lekker rondt, want niks fijners dan leuke kleden bekijken onder die plaid :).

Hoe zoek je nu het juiste kleed voor jouw kinderkamer? Kijk goed welke kleuren je gebruikt hebt in de kamer en kies een kleur die daarbij past. Zo krijg je één mooi geheel en creëer je rust in de kamers. In de kinderkamer van Camiel heeft Haske gewerkt met groen, geel en bruin. In die kleuren zoekt ze dan ook het vloerkleed. In Pepijn zijn kamer passen meer grijs, blauw en mint tinten.

Spreken de illustraties je aan?: De posters en tekeningen die je ziet hangen met illustraties zijn van Haske en te vinden in de webshop van kinderkamervintage. De posters zijn te krijgen met verschillende achtergrond kleuren. Je kan er daarom één uitzoeken die perfect past bij jouw meidenkamer of jongenskamer. En….de poster krijgt de naam van jouw kindje. Dus helemaal uniek. De illustraties kunnen trouwens ook op een geboortekaartje.

Winactie: Kinderkamervintage mag eind januari 2018 een mooi vloerkleed van Lief en Klein gaan weggeven! Dus blijf social media goed volgen!

Hopelijk geven de foto’s in deze blog je inspiratie!

Wil jij ook advies over de styling van een kinderkamer? Je kan uiteraard vrijblijvend contact opnemen met Haske van Kinderkamerkamervintage.