Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden *
Gratis verzending boven €40 *
Pakketpost €3.99 *
Meubelbezorging tot in de kamer *

HET IS VAKANTIE!

Van woensdag 2 augustus t/m maandag 14 augustus genieten wij extra van de zomer!

In deze periode wordt pakketpost via de normale, dagelijkse planning verzonden! Bestellingen die voor 14.00u besteld en betaald zijn, worden nog dezelfde dag verzonden met PostNL. Bij grote drukte kan het zijn dat het pakket een dagje later verzonden wordt, maar in principe zullen wij dus dezelfde dag verzenden.

Ontvangen e-mails zullen wij vanaf 14 augustus 2017 weer beantwoorden. E-mails met spoed over (lopende) bestellingen of retouren zullen wij eerder beantwoorden, in principe binnen max. 48 uur.

Meubelbestellingen die wij in de periode 2 augustus t/m maandag 14 augustus ontvangen, zullen bezorgd worden na 14 augustus. We zullen hiervoor op maandag 14 augustus of dinsdag 15 augustus contact met je opnemen om een bezorgafspraak in te plannen. In ruil hiervoor krijg je op een aantal meubels een leuke korting!
Aanbiedingen Flexa Play: op onze pakketten van de Flexa Play bedden incl. ABZ matras ontvang je een korting van €20 met de kortingscode FLEXAZOMER
Sebra Kili bedje: bij het Sebra Kili bedje krijg je normaal 3 gratis hoeslakens cadeau. Je kan nu tijdelijk ook kiezen voor een korting van €75 maar dan krijg je geen gratis hoeslakens cadeau! Gebruik hiervoor de kortingscode KILIZOMER
Done by Deer meubels: je krijgt een kadobon van €100 bij aankoop van een ledikant, of een kadobon van €175 bij aankoop van een ledikant plus commode (in één bestelling). Zie voor meer informatie bij de meubels van Done by Deer.
Woood meubels: je krijgt 10% korting bij aankoop van een ledikant plus commode, of 15% korting bij aankoop van een ledikant plus commode plus kast. De kortingscodes vind je bij de Woood meubels.